Saturday, January 10, 2009


Paisatge. Photoshop.
Landscape. Photoshop.



2 comments:

gaietà mestieri malaspina said...

Hola Laura! Bon any, per cert!
Últimament està més dinàmic aquest blog! I això està molt B. Els dibuixos de paisatges i pedres m'agraden molt... déu n'hi do la currada, no? Jo mai he aconseguit (potser tampoc m'ho he plantejat..) està tant de temps dibuixant al paisatge. Però els resultats són engrescadors!
I aquests últims de paisatges. Què vols dir estudi de color amb photoshop? Què hi fas exactament? Perquè són bastant impressionants!

Ànims i fins aviat!

gaiE

Laura Maynadé said...

Hola Gaie! Molt bon any!
Quina il.lusió que t'agradin aquests últims treballs i sobretot que et vagis mirant el blog!! gràcies, de debò!!!
La veritat és que estic força contenta amb els últims penjats perquè són els primers que faig amb Photoshop. Aquests estudis els faig a partir d'una obra d'una altra persona, vol dir que estic treballant a partir de la interpretació d'una altra persona que ha fet la tria dels colors, la composició... etc. Partint d'aquí em poso a dibuixar sobre un document en blanc i l'original al costat i intento estudiar el paisatge, els plans, l'atmosfera. Li dic estudi perquè és ràpid, no està acabat, si l'amplièssim molt veuries que no té detalls. Els passos següents seràn fer-ho d'una fotografia on jo hauré d'interpretar el paisatge triar els colors... i més endavant intentaré fer-ne d'inventats o agafant troços d'aquí i troços d'allà...
Apa, una abraçada gegant i fins d'aquí poc a la Golobart!
Petons!